IJmuider Vishandel van der Lugt

De IJmuider Vishandel van der Lugt is een vishandel in Haarlem met de charme van een buurtwinkeltje. Bij hun wordt er nog op een ambachtelijke manier met vis omgegaan. Ze verkopen alleen dagverse vis die ze zelf inkopen en door hun kritisch bekeken wordt. De bereiding van de vissen doen zij zelf. Met meer dan 25 jaar ervaring staat IJmuider vishandel van der Lugt voor kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Wat hebben wij gemaakt?

Voor IJmuider Vishandel van der Lugt hebben wij meerde flyers ontworpen en deze ook exclusief huis aan huis verspreid. Ook hebben wij meerdere posters in productie gebracht die bij hun in en voor de winkel hangen.

Wat heeft dit opgeleverd?

De flyers zijn steeds weer een succes geweest. Zoals bijvoorbeeld de flyer met de aankondiging en super stunt actie van de verse Hollandse nieuwe. Deze flyer heeft de buurt goed ontvangen en de verkoop van de haring in deze periode ongekend verhoogd. Maar hierdoor ook een toename van een groot aantal nieuwe klanten die door deze flyer kennis maakte met een fantastische vishandel.


2018-09-07T13:07:55+00:00
Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok