Telefoonmaken

Telefoonmaken.nl winkels zijn specialist in het repareren van smartphones en tablets. Met inmiddels meer dan 40 vestigingen landelijke dekking. Het zijn erkende reparatiebedrijven met goed opgeleide monteurs. Met 3 maanden garantie, 30 min service en onderdelen van hoge kwaliteit onderscheiden ze zich in de markt en zijn de absolute nummer 1 in Nederland en Belgiƫ op gebied van telefoon & Tablet reparaties.

Wat hebben wij gemaakt?

Voor Telefoonmaken.nl hebben wij voor de vestigingen Haarlem en Castricum meerdere producten in productie gebracht. Van rolbanners tot visitekaartjes en van opening flyers tot promotie fiets en scooter. Ook inmiddels 50.000 flyers gedrukt en huis aan huis verspreid. De social media van Telefoonmaken.nl Haarlem houden wij ook bij voor ze.

Wat heeft dit opgeleverd?

Alle breed ingezette marketingmiddelen heeft ervoor gezorgd dat de naamsbekendheid en 1 jaar tijd verviervoudigd is, en het aantal reparaties in de vestigingen ook. Inmiddels weten zelfs de grote verzekering bedrijven en scholen Telefoonmaken.nl ook te vinden.
2018-09-07T12:59:16+00:00
Deze website maakt gebruik van cookies en diensten van derden. Ok